Board

PS3 - warto?

past/curent/nextgeny

Re: PS3 - warto?

Postprzez Junior » 10 Gru 2009 15:23

Powiem tak: PS3 to mega centrum multimedialne. Niewielkim kosztem (instalacja odpowiedniego oprogramowania na PC) i masz kombajn multimedialny. Prócz do grania można na tym oglądać filmy (Blue-rey wygląda kosmicznie). Oglądanie zdjęć też jest bardzo wygodne i przyjemnie wygląda. Polecam tą maszynkę. Mam ją już jakiś czas i cały czas mnie czymś zaskakuje (najczęściej czymś miłym :) )
A co do sytuacji w jakiej się znajdujesz. Przed kupnem konsoli też zastanawiałem się czy by sobie kompa nie ulepszyć. Policzyłem co i jak (pracuje w sklepie z częściami do PC i takimi różnymi gratami) i stwierdziłem ze kupuje konsole. No i się nie pomyliłem PS3 spełnia moje oczekiwania.
Image

PPG
Awatar użytkownika
Junior
Świeżak

Dołączenie: 03 Kwi 2009 12:22
Gram na: PS3 i PC
PlayStation Network: Junior-sqa
Gadu-Gadu: 2211640

Postprzez Zdenio » 06 Mar 2010 14:55

OK, pytanka do lubelskich graczy - w jakim "niewirtualnym" sklepie jest u nas najtaniej (czy w ogóle internet górą)? Czy w VIP Gamer na Krakowskim można kupić używki, czy tylko wymieniać?
Awatar użytkownika
Zdenio
Świeżak

Dołączenie: 09 Gru 2009 16:06
Miejscowość: Lublin
Gram na: PC, PS3, Pegasus, gitara
Gadu-Gadu: 4608706

Postprzez cHomiczasty » 07 Mar 2010 03:31

W Vip Gamer kupujesz używki i nówki. Jeżeli chodzi o 'niewirtualny' sklep w Lublinie to tam najtaniej - zwłaszcza nówki. Jednak czasem ma tam tytuły starsze, po cenach wyższych niż sklepowe (np. jak coś w platynie wyjdzie). Mimo tego serdecznie polecam sklep. Jednak jeśli chodzi o używki to przeważnie dużo taniej wychodzi na allegro, ebay tudzież zagranicznych sklepach internetowych (osobiście polecam game.co.uk - używki około 10 funtów, z przesyłką wychodzi jakieś 60zł).
Image
Awatar użytkownika
cHomiczasty
Mały Glut

Dołączenie: 02 Lis 2008 19:12
Miejscowość: Lublin/Wawa
Gram na: SNES, N64, GBC, GBA, NDS, PS2/1, Xbox 360
Xbox Live: cHomiczasty
Gadu-Gadu: 4588555

Poprzednia

Powróć do Stacjonarki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Information

Kto jest na forum

Na Forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 5 minut)
Najwięcej użytkowników (72) było obecnych 11 Paź 2009 18:56

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość