Board

Przenośka nowej generacji

na początku był GameBoy ...

Re: Przenośka nowej generacji

Postprzez wsaadman » 12 Sty 2010 13:44

Cóż - gdyby Microsoft wprowadził zgrabną konsolkę z usługami sieciowymi nie ustępującym stabilnością i zawartością tym z "dużego" xboxa - była by konsolka marzeń. Chociaż nie - trzeba by pewnie płacić za golda ;]
Poza tym, achievementy napewno urozmaiciły by rozgrywkę na takim handheldzie.
Image
Awatar użytkownika
wsaadman
Świeżak

Dołączenie: 07 Cze 2009 16:31
Miejscowość: Częstochowa
Gram na: Xbox 360...

... Póki co ;)
Xbox Live: wsaadman
Gadu-Gadu: 13431406

Postprzez Raven466 » 13 Sty 2010 06:56

No ja też liczę, że Microsoft z buta wejdzie na rynek handheldów. A jak już wejdzie to na pewno z achievementami. Ciekawe czy Gamer Score będzie doliczany do konta na x360. Chciałbym żeby im się udało zrobić multi takie jak w Halo na 360 :P
Pewnie byłby Gold, ale może i usługa by była rozwinięta bardziej. A może gdybyśmy opłacili stacjonarkę, to na tym koncie by nie trzeba było kupować dla przenośki.
Image
Raven466
Świeżak

Dołączenie: 13 Mar 2009 20:32
Gram na: Na XboX 360 i PC
Xbox Live: Freeman466PL
Gadu-Gadu: 0

Postprzez wsaadman » 13 Sty 2010 21:10

Raven466 napisał(a):No ja też liczę, że Microsoft z buta wejdzie na rynek handheldów. A jak już wejdzie to na pewno z achievementami. Ciekawe czy Gamer Score będzie doliczany do konta na x360. Chciałbym żeby im się udało zrobić multi takie jak w Halo na 360 :P
Pewnie byłby Gold, ale może i usługa by była rozwinięta bardziej. A może gdybyśmy opłacili stacjonarkę, to na tym koncie by nie trzeba było kupować dla przenośki.

Zbyt piękne, by było stworzone przez Microsoft :D
Image
Awatar użytkownika
wsaadman
Świeżak

Dołączenie: 07 Cze 2009 16:31
Miejscowość: Częstochowa
Gram na: Xbox 360...

... Póki co ;)
Xbox Live: wsaadman
Gadu-Gadu: 13431406

Postprzez Szakardan » 22 Mar 2010 21:36

Muhahaha ! A ja zrobię odkop ;] I opowiem o swoim handheldzie marzeń ;]
Powiem tak synonimem konsoli jest dla mnie playstation ale do czynienia miałem tylko z ps1 i psp... No cóż ominęło mnie ps2 .. Także nowe PSP PSP2? Czy tam PSP LubieFrytki ma mieć możliwość odpalenie każdego tytułu z PS2 xmb może zostać takie jak jest .. Disajn ? Myślę że jednolita bryła z 2 analogami i trigerami.. Do tego trofea ;D I jakiś nowy nośnik może BMD? ( Blue Media DIsk ) :lol: Dobre było by podpisanie z Niną kontraktu na możliwość emulacji NES-a Snesa itp . ;]
Do tego możliwość grania padem od ps3/ps2 oraz wyjście wideo by dało się komfortowo ,,noł lajfic ,, w Jaka czy Tekken-a :D
Rzeczy niemożliwe robię od ręki, cuda do 2 dni .
Image
Awatar użytkownika
Szakardan
Świeżak

Dołączenie: 10 Lip 2009 15:28
Miejscowość: Rydzyna
Gram na: Gram na PSP ;d
PlayStation Network: Szakardan
Gadu-Gadu: 19766000

Postprzez altairus » 01 Kwi 2010 02:53

Na kontrakt z Nintendo nie ma co liczyć :P Zresztą obecne PSP bardzo dobrze sobie radzi na tym polu, bez podpisywania umów :P Mnie za to dziwi dlaczego DS nie ma oficjalnej możliwości emulacji NES i SNES
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
altairus
Mały Glut

Dołączenie: 27 Gru 2008 20:38
Miejscowość: Warszawa
Gram na: kiedys: pegazus, GBC i GBA
obecnie: PC, PS2, PS3, PSP
w przyszlosci moze WII
PlayStation Network: Altairus_PL
Gadu-Gadu: 10028930

Poprzednia

Powróć do Handheldy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Information

Kto jest na forum

Na Forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 5 minut)
Najwięcej użytkowników (72) było obecnych 11 Paź 2009 18:56

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość