Board

Pytanie o achievementy

Masz jakiś problem? huh?

Pytanie o achievementy

Postprzez cHomiczasty » 02 Mar 2010 22:30

Mam taki mały gryzący mnie problemik - otóż kupiłem swego czasu grę Bioshock na xboxa. Niestety sprzedawca, mówiąc potocznie, zrobił mnie w bambuko i sprzedał mi wydanie niemieckie, zawinięte w folię spożywczą. Pograłem w nią chwilę ale coś z nią było nie tak (nie wyświetlała się okładka, DLC i generalnie nie do końca ok) więc ją oddałem. Teraz kupiłem sprawną kopię ale dzisiaj się okazało, że zalicza mi drugi raz te same achievementy. Po prostu xbox potraktował starą kopię jako oddzielną grę. Teraz moje pytanie - czy macie jakieś pomysły jak usunąć osiągnięcia poprzedniego wydania? Głupio wyglądają 2 Bioshocki na liście :P
Image
Awatar użytkownika
cHomiczasty
Mały Glut

Dołączenie: 02 Lis 2008 19:12
Miejscowość: Lublin/Wawa
Gram na: SNES, N64, GBC, GBA, NDS, PS2/1, Xbox 360
Xbox Live: cHomiczasty
Gadu-Gadu: 4588555

Re: Pytanie o achievementy

Postprzez Raven466 » 04 Mar 2010 07:00

Niestety, usunąć grę z listy się da tylko jeśli mamy zero gamerscore.
Dziwi mnie tylko że to są jakby dwie oddzielne gry. Może dlatego że wersja niemiecka, a one często różnią się od reszty świata.

Możesz spróbować napisać do MS o tej sytuacji.
Image
Raven466
Świeżak

Dołączenie: 13 Mar 2009 20:32
Gram na: Na XboX 360 i PC
Xbox Live: Freeman466PL
Gadu-Gadu: 0

Powróć do Sprawy techniczne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Information

Kto jest na forum

Na Forum jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości (oparte na użytkownikach aktywnych przez ostatnie 5 minut)
Najwięcej użytkowników (72) było obecnych 11 Paź 2009 18:56

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość